Signal Booster | Terms and Conditions | Mobile Signal Booster | IR
  • Ilmainen Toimitus Suomeen
  • 24/7 Asiakastuki +358 981711776
  • 30-Päivän “Rahat Takaisin”-Takuu
  • Lupaus Viidestä Signaalipalkista Kännykässä

Käyttöehdot

Yleisesti:

Huomioi:

  1. Asiakkaalla on täysi vastuu signaalivahvistimien käyttöön liittyen. Jos sinulla on tuotteiden rekisteröintiin tai käyttöön koskevia kysymyksiä, voimme antaa sinulle neuvoja, mutta emme ole vastuussa, jos vahvistinta käytetään muiden määräysten vastaisesti.
  2. Toimimme Suomen lain vaatimusten mukaisesti. Kaikki kohdat ovat oikeutettuja ja selkeästi esitettyjä.

Yritys omistaa ja ylläpitää tätä verkkokauppaa. Tämä asiakirja hallitsee suhdettasi yritykseen. Tämän verkkosivuston kautta saatavien tuotteiden ja palveluiden (“Tuotteet”) käyttöä koskevat seuraavat ehdot ja ilmoitukset (“Käyttöehdot”). Käyttämällä Palveluja hyväksyt kaikki käyttöehdot, joita saatamme päivittää aika ajoin. Tarkista tämä sivu säännöllisesti ja huomioi muutokset, jotka olemme mahdollisesti tehneet käyttöehtoihin.

Pääsy tälle verkkosivustolle on sallittu väliaikaisesti. Pidätämme oikeuden peruuttaa tai muuttaa Palveluita ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa, jos tämä verkkosivusto ei jostain syystä ole käytettävissä jonakin ajankohtana. Saatamme ajoittain rajoittaa pääsyä joillekin tämän verkkosivuston osille tai koko sivustolle.

Tietosuojakäytäntö:

Tietosuojakäytäntömme, jossa määritellään miten käytämme tietojasi, löytyy täältä. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut siinä kuvattuun tietojen käsittelyyn ja takaat, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein.

Kiellot:

Et saa väärinkäyttää tätä verkkosivustoa. Et saa: Tehdä rikosta tai kannustaa rikokseen; siirtää tai levittää virusta, troijalaista, matoa, “logiikkapommia” tai muuta materiaalia, joka on haitallista, teknisesti vahingollista, luottamuksen vastaista tai millään tavalla loukkaavaa ja säädytöntä; hakkeroida mitä tahansa Palvelun osaa; korruptoituneet tiedot; aiheuttaa mielipahaa muille käyttäjille; loukata kenenkään omistusoikeuksia; lähettää mainoksia tai mainosmateriaalia, joita yleisesti kutsutaan roskapostiksi; tai yrittää vaikuttaa minkä tahansa tämän verkkosivuston tietokoneiden suorituskykyyn tai toimintaan. Näiden säännösten laiminlyönti on rikos ja yrityksemme ilmoittaa tällaisista rikkomuksista asianomaisille viranomaisille ja paljastaa henkilöllisyytesi heille.

Emme ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat hajautetusta palvelunestohyökkäyksestä, viruksesta tai muusta teknisesti haitallisesta materiaalista, joka voi tarttua tietokoneeseesi, tietokoneohjelmiisi, tietoihisi tai muuhun omistettuun materialiisi tämän verkkosivuston käytön, siihen ladatun materiaalin tai siihen linkitetyn verkkosivuston materiaalin kautta.

Immateriaalioikeudet, Ohjelmistot ja Sisältö:

Tällä verkkosivustolla tai sen kautta saataville asetettujen ohjelmistojen ja sisällön (mukaan lukien valokuvien) immateriaalioikeudet pysyvät verkkokaupallemme tai sen lisenssinantajilla ja niitä suojaavat tekijänoikeuslait ja sopimukset ympäri maailmaa. Kaikki nämä oikeudet pidätetään meiltä ja lisenssinantajilta. Voit tallentaa, tulostaa ja näyttää verkkosivun sisältöä vain omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Sinulla ei ole oikeutta julkaista, manipuloida, levittää tai uudelleenluoda sinulle toimitettua tai verkkosivulla olevaa sisältöä missään muodossa, etkä saa käyttää tällaista sisältöä liiketoiminnan tai kaupallisen toiminnan yhteydessä.

Myyntiehdot:

Tehdessäsi tilauksen lupaudut ostamaan matkapuhelimen signaalinvahvistimen ja noudatat seuraavia ehtoja. Kaikkien tilausten saatavuus ja hinta vahvistetaan.

Huomioi: kunnostetuilla tuotteillamme on jo alennetut hinnat, joten et voi hyödyntää niihin kuponkikoodeja.

Lähetysajat voivat vaihdella saatavuuden mukaan. Emme ole vastuussa postin viiveistä tai ylivoimaisista esteistä johtuvista ongelmista.

Jotta voit tehdä sopimuksen ”Gsm Vahvistimet”-sivuston kanssa, sinun on oltava yli 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva luotto- tai maksukortti, jonka on myöntänyt meidän hyväksymä pankki. Yrityksellämme on oikeus hylätä kaikki pyyntösi. Jos tilauksesi hyväksytään, ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostitse ja vahvistamme, että tilaus on tarkistettu ja vastaanotettu. Tilauksen yhteydessä sitoudut siihen, että kaikki meille antamasi tiedot ovat todenmukaisia ja paikkansapitäviä, olet tilauksen tekemiseen käytetyn luotto- tai maksukortin valtuutettu käyttäjä ja että niillä on riittävästi varoja tuotteiden kustannusten kattamiseen.

www.gsmvahvistimet.fi verkkosivustolla myytävissä radioteleviestintälaitteissa voi olla poikkeamia paikallisen viestintäpalvelun sääntelyviranomaisen vaatimuksista. Tuotteiden valinta ja jatkotoiminta ovat asiakkaan vastuulla. Olemme myytyjen tuotteiden jälleenmyyjä; Takaamme kuitenkin myytyjen tuotteiden laadun ja korkean suorituskyvyn.

Asiakas on vastuussa verkon kuuluvuuden tarkistamisesta ostaessaan tuotteita. “Gsm Vahvistimet” ei ole missään vastuussa, jos ostaja valitsee tuotteen, jota ei voida käyttää hänen alueellaan.

(a) Sopimuksemme:

Kun teet tilauksen, saat vahvistussähköpostin, joka vahvistaa tilauksesi vastaanottamisen: kyseinen sähköposti on vain vahvistus, eikä merkitse tilauksen hyväksymistä. Sopimusta ei tehdä, ennen kuin lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse siitä, että tilaamasi tuotteet on lähetetty sinulle. Ainoastaan tuotteet, jotka on lueteltu lähetyshetkellä lähetetyssä vahvistusviestissä, sisältyvät luotuun sopimukseen.

(b) Hinnoittelu ja Saatavuus:

Vaikka yritämmekin aina varmistaa, että kaikki tällä verkkosivustolla näkyvät tiedot, kuvaukset ja hinnat ovat tarkkoja, virheitä saattaa silti esiintyä. Jos havaitsemme tilaamiesi tuotteiden hinnassa virheen, ilmoitamme asiasta sinulle mahdollisimman pian ja annamme sinulle mahdollisuuden tehdä tilauksesi uudelleen oikeaan hintaan tai peruuttaa sen. Jos emme voi ottaa sinuun yhteyttä, käsittelemme tilaustasi peruutettuna. Jos peruutat tilauksen ja olet jo maksanut tuotteista, saat täyden hyvityksen.

(c) Maksut:

Saatuamme tilauksesi, teemme maksukortillesi tavanomaisen tarkastuksen varmistaaksemme, että kortilla on riittävästi varoja tapahtuman suorittamiseksi. Korttiasi veloitetaan, kun valtuutus on suoritettu. Korttisi veloituksessa saatuja varoja kohdellaan talletuksena ostettavien tuotteiden arvoon nähden. Kun tuotteet on lähetetty ja sinulle on lähetetty vahvistusviesti, talletuksena maksettuja rahoja käytetään vastikkeena ostamiesi tuotteiden arvosta, jotka on lueteltu vahvistusviestissä.

Verkkosivuston Linkin Jakaminen:

Voit jakaa kotisivumme linkin, mikäli teet sen oikeudenmukaisella ja laillisella tavalla eikä se vahingoita tai hyödynnä mainettamme, mutta et saa kuitenkaan luoda linkkiä tavalla, joka viittaa minkään sortin yhteistyöhön tai hyväksyntään puolestamme, jos sellaista ei ole. Et saa luoda linkkiä millään verkkosivustolla, joka ei ole sinun omistuksessa. Tätä verkkosivustoa ei saa kehystää millään muulla sivustolla, etkä saa luoda linkkiä mihinkään tämän verkkosivuston osaan lukuun ottamatta kotisivua. Pidätämme oikeuden peruuttaa jakamisluvan ilman erillistä ilmoitusta.

Vastuuvapauslauseke tavaramerkkien, henkilöiden kuvien ja kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien omistajuudesta

Ellei toisin mainita, kaikki henkilöt (mukaan lukien heidän nimet ja kuvat), kolmannen osapuolen tavaramerkit, tällä verkkosivustolla esiintyvä sisältö, palvelut ja/tai sijainnit eivät ole millään tavalla yhteydessä tai sidoksissa verkkokauppaan, eikä sinun pitäisi luottaa tällaisen yhteyden olemassaoloon. Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tavaramerkit ja nimet ovat vastaavien tavaramerkkien omistajien hallinnassa. Kun viitataan tavaramerkkiin tai tuotenimeen, sitä käytetään vain kuvaamaan tai tunnistamaan tuotteita ja palveluita, eikä se millään tavoin ole väite siitä, että ”Gsm Vahvistimet” tukee tai on yhteydessä tällaisia tuotteita tai palveluita.

Korvaukset:

Suostut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään vahingoittumattomana Kauppaamme, sen johtajia, virkailijoita, työntekijöitä, konsultteja, edustajia ja tytäryhtiöitä kaikilta kolmansien osapuolten vaatimuksilta, vastuilta, vahingoilta ja/tai kustannuksilta (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen laillisilta maksuilta), jotka aiheutuvat tämän verkkosivuston käytöstä tai käyttöehtojen rikkomisesta.

Muutokset:

“Gsm Vahvistimet”-sivustolla on oikeus oman harkintansa mukaan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta muuttaa tai poistaa Palveluja ja/tai tämän verkkosivuston kaikkia sivuja.

Kelvottomuus:

Jos jokin Palveluehtojen osa on täytäntöönpanokelvoton (mukaan lukien mikä tahansa säännös, jossa suljemme pois vastuumme sinua kohtaan), kaikki muut Käyttöehtoihin jäävät ehdot eivät vaikuta Palveluehtojen minkä tahansa muun osan täytäntöönpanokelpoisuuteen. Sikäli kuin mahdollista, jos jokin lauseke/alalause tai osa lausekkeesta/alalauseesta voidaan erottaa jäljellä olevan osan pätevöimiseksi, lauseke on tulkittava vastaavasti. Vaihtoehtoisesti hyväksyt, että lauseke on oikaistava ja tulkittava siten, että se muistuttaa läheisesti lausekkeen/alalauseen alkuperäistä merkitystä lain sallimalla tavalla.

Valitukset:

Käytämme valitusten käsittelymenettelyä, jossa yritämme ratkaista riidat heti kun ne syntyvät. Kerro meille, jos sinulla on valituksia tai muita kommentteja.

Luopuminen:

Jos rikot näitä ehtoja, emmekä tee mitään, meillä on silti oikeus käyttää oikeuksiamme ja oikeussuojakeinojamme kaikissa muissa tilanteissa, joissa rikot näitä ehtoja.

Koko Sopimus:

Yllä olevat käyttöehdot muodostavat osapuolten koko sopimuksen ja korvaavat kaikki edelliset ja samanaikaiset sopimukset sinun ja “Gsm Vahvistimet”-sivuston välillä. Käyttöehdoista luopuminen tulee voimaan vain, jos se on tehty kirjallisesti ja se on verkkokaupan Johtajan allekirjoittama.