Tietoa Meistä

Luotettavan järjestelmän merkityksen ymmärtäminen nykymaailmassa, jossa kaikki matkapuhelimesta satelliitteihin toimii signaalien välityksellä, on itsestäänselvyys. Matkapuhelinsignaalien vastaanottoon liittyy monenlaisia ongelmia, kuten katvealueet, heikot signaalit, puheluiden katkeamiset ja muut vastaavat ongelmat, mitkä häiritsevät matkapuhelinten käyttäjiä. Vahinkoja aiheutuu tavalla tai toisella, ja ne ovat todella turhauttavia. Mutta me osoitteessa www.gsmvahvistimet.fi uskomme “katvealueettomaan” maailmaan, jossa jokainen voi nauttia hyvistä signaaleista puheluissa ja digitaalisilla datapalveluissa. 

Johtuen siitä, että olemme olleet mobiili signaalinvahvistin alalla jo yli 10 vuotta, pidämme itseämme (Eworld Systems Limited) alan veteraaneina. Tiimimme koostuu omistautuneista, kokeneista ja innovatiivisista ammattilaisista sekä analyytikoista. He luovat ja kehittävät erittäin tehokkaita ja määrätietoisia mobiili signaalinvahvistimia, joita on saatavilla yksi-, kaksi- ja monikaistaisilla taajuusalueilla. Voit olla luottavainen siitä, että saat  tuotteillamme hyvän kuuluvuuden millä tahansa taajuusalueella, johon matkapuhelimesi on kytketty.

Vahvistimemme toimivat kaikkialla Suomessa. Riippumatta siitä asutko kaupungissa tai syrjäseudulla, näet tuotteitamme käytettävän kaikkialla Suomessa. Tuotteemme toimivat ilman häiriöitä, koska kiinnitämme huomiota kaikkiin pieniin yksityiskohtiin rakentaessamme vahvistimiamme. Ne ovat läpäisseet suuren määrän tiukkoja testejä ja simulaatioita testistandardien mukaisesti.

Olemme luottavaisia siitä, että tulet olemaan tyytyväinen vahvistimiimme. Tuotteemme ovat täysin aitoja ja sääntelyviranomaisten hyväksymiä. Vahvistimiimme sisältyy pitkä takuuaika ja asiakastuki, joka on auki vuorokauden ympäri joka päivä. Tavoitteinamme on täydellinen tyytyväisyytesi sekä unelma virheettömästä mobiili signaalista. Olemme osoitteessa www.gsmvahvistimet.fi sitoutuneet tekemään tästä maailmasta paremman paikan – yksi signaali kerrallaan!