UKK

Kuinka tarkistaa vahvistimen toimivuus?

Tässä on yksinkertainen ja nopea testi, jonka avulla voit tarkistaa, toimiiko signaalinvahvistin asuinalueellasi.

Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on tarkistaa signaalinvoimakkuus ulkona matkapuhelimestasi.

Näin teet sen:

  1. Etsi korkein kohta, johon voisit asentaa ulkoantennin (yleensä katolla).
  2. Tarkista, kuinka monta signaalitolppaa näet matkapuhelimesi näytöllä ollessasi korkeimmalla kohdalla
  3. Jos sinulla on 0 tolppaa – ota meihin yhteyttä saadaksesi riittävän tehokkaan ratkaisun.
  4. Jos kärsit 1-2 tolpan signaalinvoimakkuudesta, tehokas vahvistimemme auttaa sinua pääsemään tuosta ongelmallisesta tilanteesta eroon ja tarjoamaan täyttä kuuluvuutta sisällä. (Voit tietysti käyttää myös normaalia vahvistintamme, jossa on yagi-antenni, mutta tolppien määrä jää enintään kolmeen tai neljään sisällä.)
  5. Jos ulkosignaalin voimakkuus on 3-4 tolppaa, suosittelemme, että ostat tavallisen vahvistimen, jossa on yagi-antenni.
  6. Jos saat ulkona 4-5 tolppaa, yagi-antennia ei tarvita, vaan tässä tapauksessa tavallisen vahvistimen teho riittää tarjoamaan sinulle täydet 5 tolppaa sisätiloissa.
  7. Mittaa kiinteistösi koko varmistaaksesi, että paketin mukana toimitettu kaapelisarja riittää. Tarjolla on myös ylimääräisiä osia helpottamaan asennusta.

Tämä vahvistin on suunniteltu toimimaan erityisesti huonon ulkosignaalin ilmetessä. Paketteihin sisältyy Yagi-antenni ja tehokkaampi vahvistin. Suuritehoinen vahvistin takaa viisi tolppaa kiinteistöjen sisätiloissa.

Voit silti päivittää pakettisi useammalla sisäisellä antennilla ja ylimääräisellä kaapelilla saadaksesi signaalin kaikkialla kodissasi, toimistossasi tai missä tahansa sitä käytätkään.

Kuinka montaa käyttäjää yksi vahvistin tukee?

Myymme korkealaatuisia tuotteita, jotka kaikki pystyvät samanaikaisesti tukemaan useita laitteita. Kunkin vahvistimen tuettujen laitteiden määrä riippuu pääasiassa sen lähtötehosta eli dBs-lukemasta. Alla olevasta luettelosta näät laitteet ja niiden tuettujen laitteiden määrän muunnettuna dBs-lukemaan:

Arvioita voidaan tehdä myös tämän taulukon avulla:

Kattavuus neliömetreissä Tuettujen käyttäjien määrä
Enintään 150m2 Enintään 50 käyttäjää
Enintään 300m2 Enintään 100 käyttäjää
Enintään 600m2 Enintään 150 käyttäjää
Enintään 1500m2 Enintään 200 käyttäjää

Pitäisikö ottaa huomioon verkko-operaattorini lähimmän puhelintornin sijainti?

Kyllä! Vakioantenni pystyy vastaanottamaan signaaleja 170 asteeseen asti. Jos puhelintornit sijaitsevat kiinteistön vastakkaisella puolella antenniisi nähden, sinun on ehkä päivitettävä järjestelmääsi lisäämällä siihen toinen antenni, jotta voit vastaanottaa signaalia kaikista suunnista.

Kuinka määritän parhaan paikan vahvistimelleni?

Parhaan asennuspaikan valitseminen on kuvattu kokonaisuudessaan asennusoppaassa. Jos et silti löydä sopivaa paikkaa, voit ottaa meihin yhteyttä chatissa tai sähköpostitse ja me autamme sinua asennuksessa.

Kuinka kauan hyvityksen saaminen kestää ?

Useimmissa tapauksissa kestää noin 5-10 arkipäivää, ennen kuin saamme pakettisi keskusvarastolle, käymme läpi palautuksesi, varastoimme sen ja lähetämme hyvityksen. Jos hyvitys maksetaan luottokortille, niin luottokorttiyhtiöstäsi riippuen varojen lähettäminen tilillesi voi viedä 2-10 arkipäivää.

Voinko palauttaa tuotteen saadakseni korvaavan tuotteen hyvityksen sijaan?

Voit palauttaa tuotteen vaihdettavaksi 30 päivän kuluessa vastaanottopäivästä. Heti kun olemme vastaanottaneet tuotteen sen alkuperäisessä pakkauksessaan, lähetämme sinulle uuden ja hyvitämme hintaeron, jos sellaista esiintyy.

Lisätietoja tuotteen palauttamisesta löydät palautuskäytännöstämme.

Ovatko mobiilisignaalinvahvistimet turvallisia?

CE ja RoHS-hyväksynnät takaavat, että tuote ei sisällä vaarallisia aineita.

Vahvistaako laite signaaliani, jos minulla ei ole ollenkaan signaalia?

Sinulla tarvitsee olla vähintään yksi tolppa kännykässäsi ulkona, jotta vahvistin pystyy tehostamaan signaalia.

Voinko käyttää tilauksessani useampaa kuin yhtä tarjouskoodia?

Voit käyttää vain yhtä kuponkikoodia tilausta kohden.

Kun olet syöttänyt koodin, napsauta “Käytä kuponkia”, joka lisää koodin tilaukseesi. Tilauksesi hinta muuttuu vastaamaan koodin tarjoamaa alennusta.

Kuinka voin maksaa vahvistimen?

Hyväksymme Visan/Mastercardin, PayPalin ja pankkisiirron. Tilauksen tekemistä varten sinun on valittava vahvistin, lisättävä se ostoskoriin ja siirtyä kassalle.

Voinko seurata tilaukseni toimitusta?

Ehdottomasti! Kun tilaus on lähetetty, lähetämme sinulle seurantanumeron sisältävän sähköpostin. Napsauta vain linkkiä seurataksesi tilaustasi ja nähdäksesi arvioidun toimituspäivän.

Kuinka pitkä sisäisen ja ulkoisen antennin välinen etäisyys tulisi olla?

Ulkoantennin ja vahvistimen välisen etäisyyden tulisi olla 10-15 metriä.